Sunday, June 14, 2009

BALI - My Birthday trip 2009





Jenajalan untuk secangkir kopi panas


Hurm Serious aku tak ingat sgt apa yg terjadi kat BALI ni...bila korek2 balik album terjumpa la..so rasa cam nak post something....
Aku g BALI tahun 2009...my birthday gift merangkap my graduation gift jugak la...homaiii...what a blessed kan..emsti korang jeles kan..hahahaha...we stayed @ hard Rock Bali...tak de la takjub sgt hotel tu..biasa2 je..creepy pun ada...

BALI ni forhoneymoon merangkap beach holiday...nak manja2 tepi pantai...djalan pimpin2 tangan.. berjemur macam biawak pasir tepi pantai...nak mabuk2 kecil sambil main geli2 dgn cikaro bali...Balinese massage geli2 ok la...tp nak kata best gila babi tak de la...for me beach holiday yang paling best setakat ni adalah kat SABAH bah...mmg heaven bah...


Hurm tp dalam tak best tak best pun, bulan 10 tahun depan kalau takde aral melintang patah aku p lagi kot BALI dgn frenzy...homaiii.....nak try g main geli2 plak...pegi ngn hamm mana leh main geli2..hahahaha.....peace yooooo

Sebenarnya aku copy dari my personal online diary ni..sbb tu entry ni mcm lain macam ....


 Pantai Kuta Bali yang penyh ngan taik anjing kot...





Holy-day


How coffee are made from the animal "shit"called Luak  

@ Tanah Lot tunggu sunset katanya...                                   








No comments: