Monday, February 13, 2012

Ben Ashaari Ajak Baca Blog Aku

Wah2 kemain tajuk..lek ah..sebenarnya ben tak suruh pun..aku je perasan...tapi kalau korang nak suruh BA ajak orang baca blog korang boleh je...CLICK BANNER BAWAH NI!!! 




Korang patut baca blog aku bg mengelakkan korang drp baca berita2 mengarut...muahahah...

Buktinya : Click je mana2 entry, aku tak akan siarkan berita mengarut..tiada yg benar melainkan yang benar..cuma kekadang je aku merapu skit  ;p

Ok la..sambung keje...curi tulang adalah berdosa..makan gaji buta ;p



Yours Truly,
-karbie-

28 comments:

Masz Sidek said...

singgah dr segmen BA...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

shairah said...

hye..hepy blogging..:)


http://lapanfebruari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hi singgah dr blog abg ben. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

:: Cik Nur :: said...

singgah dari segmen yg sama....dan follow.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Natasya Naslin said...

assalam .. hye gorgeous =)

follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

Lulu Caldina said...

Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
keep it up ^__^
Inilah masanya untuk bertukar..

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

Fendy said...

Salam singgah n follow sini...
Salam perkenalan dari fendy

jemput singgah

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

aquatwins932 said...

singgah sini :)

http://boboiboyat2pm.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

BELOG GILA said...

singgah sini dari segmen yang sama...
follow blog nie jugak...
SUPPORT BELOG GILA JUGAK K!!

http://belogila.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Eza Boom Boom said...

Salam kenal. Jangan segan-segan singgah blog Eza ;)

9n0L4 said...

jalan jalan ke blog ni yang mesti dibace & follow juge. lucky no 47. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

dyabunga said...

singgah dari segmen bro ben.. singgah lah ke blog dya yang tak seberapa..hehe
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

gadish_bengang said...

follow segment BA . .
salam singgah ^^
singgah blog kite if rajin . .

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

ZaroL said...

Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

Sama lah segmen kita kt BA !
Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

Jom tgk entry di blog sy pula. follow yer.
www.pelangianoy.blogspot.com

ZaroL said...

Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

Sama lah segmen kita kt BA !
Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

Jom tgk entry di blog sy pula. follow yer.
www.pelangianoy.blogspot.com

ZaroL said...

Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

Sama lah segmen kita kt BA !
Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

Jom tgk entry di blog sy pula. follow yer.
www.pelangianoy.blogspot.com

steffany daph said...

cik beruang kutub singgah sini dan follow. dtg dari segmen sama. (: nice blog and post. singgah my blog kalo sudi. (:

Nur Zulaikha said...

follower 54..dtg jenguk sini..jom jenguk N.Z...