Saturday, February 18, 2012

Jangan buat macam ni

Aku tgk sekarang ni kat shopping mall mak bapak bawak stroller bukan nak letak anak pun....anak2 yang bleh bejalan dah tak nak naik stroller....tapi mak bapak bawak stroller supaya senang diorang nak letak barang2 shopping....hayoooo....

kadang2 menyemak pun ada bawak stroller nih...masuk kedai sempit, dia sebok dok tolak stroller...aku tgk budak tu bukan duk dalam stroller pun...penuh dgn plastik bag, paper bag, sayur, ikan, ayam semua letak dalam tu..huhuhu...macam2 korang nih...fully utilize stroller tuh bila anak dah makin besar jadikan trolley angkut barang plak...



Hah bila dah habit letak barang ni la jadinye....



Yours Truly,
-karbie-

2 comments:

nanieybarnieylurviey said...

ish melampau gile nih.. akak snap ke ni?? hehe..

Karbie said...

ish takde la naniey...terjumpa je pic ni..tp mmg btul pun...diorang guna stroller letak brg..bukan letak anak..heheheh