Friday, March 23, 2012

Bangla usha aku ...

(˘_˘")

Pagi2 je mesti kena usha..bangla ke india aku tak sure..warna kulit camtu la..hehehe...

Asal aku masuk parking je mesti dia tgk dengan muka kerek...dia duduk dalam store yang simpan sampah@kotak2 tu...pakai baju pun warna seakan sampah tu so aku tak perasan mula2 tu..tp skrg aku lebih alert...iAllah aku dah get ready dgn sebarang kemungkinan yg akan berlaku....whatttt????


Ok saje aku exaggerate...takde apa pun sbnrnya....bukan aku sorang je dia tgk..jantan lalu pun dia tgk..muahahaha...aku agak dia ni supervisor store la..yg pegang kunci store..pakai semat kemain...kekekek..


P/s: Prevention is better than cure...


Yours Truly,
-karbie-
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


No comments: