Saturday, March 31, 2012

Earth Hour 2012

During earth hour
Tadaaa...suprise..


During and after "60 earth hour"...

Aku tgk ramai satu macam je org kat StarBucks...pelik jugak...aku lama tak check twitter so tak tau perkembangan..rupanya SB bagi FREE Frapuchino during EarthHour..tapi kena tunjuk korang check-in kat SB mana at that time...

4sq aku lembab la pulak..tak leh nak check-in, tak dapat la Frapu FREE...Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴̴͡ bagus la...takde la rosak diet aku kan..tapi aku masuk jugak SB..sebab tak tahan gila weh godaan dia..hantu SB duk melambai lambai je kat aku...Hªªhªhªªhªªhªhªª ...

Ala aku minum classic-choc without whippedcream je pun...buat hilang gian...balik malam ni kena detox la dgn 2L Green tea ....

P/s: So ada pengalaman ngeri tak EarthHour uols?? Ke tak tau pun wujudnya EarthHour...ke tak minat lansung nak berbakti pada bumi....hehehe


Yours Truly,
-karbie-


No comments: