Sunday, April 15, 2012

Aku Jadi aunty lagi...

​‎​​السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Baru je nak tdo..tetiba bunyi sms masuk...kak ron sms...kata member we ol shima dah selamat besalin...masuk labour room kul 11pm td lagi kot...kul 2am++ baru selamat bersalin ....Alhamdulillah...

Dia antara kawan rapat aku yg 1st dapat baby..so teruja dia lebih skit la...dia duk dalam labour room, kawan2 dia duk buat kecoh kat FB...mcm2 andaian dan spekulasi...aunty2 biasa la excited lebih...huhu...

Dah kluar dah pun puteri yang ditunggu-tunggu selama nih...apa rupa, siapa nama semua tu tak penting....semoga dia menjadi manusia yang menurut segala perintah Allah dan kedua ibu bapanya....

*selamat datang ke dunia wahai baby girl yang comel...kamu baru saja disambut dgn azan dan iqamah...agar kamu tidak lupa perjanjian kamu di alam roh...dunia kamu tidak lagi gelap...tanggungjawab kamu sebagai khalifah di muka bumi akan bermula...jadi anak yg solehah ya syg...


P/s : Touching sgt..nak nanges..huhu...congrats ima...nanti baby panggil saya mummy nana okay...kbai..Hªªhªhªªhªªhªhªª


Yours Truly,
-karbie-
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

mrsRons said...

sy pon nak nangis smalam..nape touching sgt ek...nk kena beranak jugak ni

Karbie said...

baby pertama biasa la...dam banyok2 pahni tok caro mano doh..kaba2 nok nikos doh

Zara Dchiemara said...

Tenkiu Mummy Nana...i'm touch with this entry...luv ya!