Tuesday, April 17, 2012

Battleship...

Orang smua cakap cite ni best gila...tapi last week tak sempat pun nak g tgk...sempat sebenarnya...tp keadaan tak mengizinkan...batuk kong kong buatkan aku pikir 2 kali nak g tgk movie..kang ada yg kena baling popcorn buat bising dalam panggung..Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴̴͡


So as usual aku yang hina ini akan mengdonlot secara "haram" ke??? Aku bayar ok bill unifi..Hªªhªhªªhªªhªhªª ..
Malam ni leh la berjimba2 nonton bersama family tercinta...tu pun kalau tak ngantuk la..lately ni slalu je tdo awal..bangun pagi fresh je...kalau tdo lewat bangun bg lemau jew..(˘_˘")

Motif dia apa??? Oh yeah...uols yg tak tgk lagi bleh la donlot ;p

Yours Truly,
-karbie-
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


No comments: