Wednesday, April 11, 2012

Brunei Memorable Photos

Bomba

Tempat guru n murid tunggu "BUS"..

Masjid Omar Ali

Sekolah Menengah


Makam raja


Ni jauh dari kehidupan dah..tetiba Pakcik boat ni kata "sungai ini ada buaya"...Dang!!!!

Senyum tak ikhlas dah..takut kena NGAP ngn buaya borneo

Batu yang menyerupai "Kapal terbalik"...ala2 kisah Si tanggang tapi versi Borneo

kitorang mintak pakcik tu amik kan gambar..sekali dia siap mintak izin dengan pokok nak amik gambar...demm...ada pantang kew...

Erm redup2 camni maybe ada bujang senang..hahaha

Best je sekolah dalam air kan...

Ni sekolah agama...

Hah..hebat kan..stesen minyak pun ada dalam air...ATM je takde dalam air ni..

Minyak dia mmg murah gila la...40sen jew seliter

Ni rupa rumah2 kat kampun ayer

Diorang nak mandi terjun je dalam air...



Ok la sampai sini dulu aku melalut....kepala berdenyut ngak-ngak...demam mula melanda...dah lama tak demam, so bila demam ni lupa apa perlu aku buat..maybe sambung tdo adalah perkara terbaik di waktu ni...tetia cuti tengah2 minggu macam ni best jugak kan....

DAULAT TUANKU....(Kak Ron tak tau sapa Agong sekarang..dia kata Sultan Perak ;p)



Yours Truly,
-karbie-


No comments: