Wednesday, April 18, 2012

Grocery Time


Malam ni terasa nak g beli barang2 keperluan dapur...peti dah susut dah aku nampak..bukak2 peti nampak botol2 air je bergelimpangan...itu petanda kami harus keluar beli grocery...Balik office pun dah lewat so we ol pergi jusco SK je la...hurmmmm...

Tu bukan gambar hiasan hokay...dan tu mmg troli kami...troli kami di isi dgn sayur2an jew...rasa cam suci sgt..Hªªhªhªªhªªhªhªª ....maklumlah kalau zaman2 dulu troli tu akan dipenuhi dgn hot dog, burger, soft drinks, ice-cream, chocholates etc...tapi sekarang troli dah tak penuh...malu je nak g bayar...baik beli kedai runcit je...eh tapi kedai runcit tak de sayur organic (ok belagak) ;p

Sekarang ni sampai2 je jusco, terus tuju area sayur...wah kemain kau nyah...seksi sgt...Hªªhªhªªhªªhªhªª ...


Yours Truly,
-karbie-
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


No comments: