Wednesday, April 11, 2012

Makanan utk orang demam

Chicken porridge
Sayur apa ntah....


Nah...nampak je tak menarik..tapi bila demam melanda, makanan ni la yg paling best utk dimakan...tak payah penat2 kunyah...tak payah pikir sedap ke tak..sebab deria rasa tak berfungsi time2 ni...

Biasanya time2 demam ni mesti teringin nak makan bubur ayam yg dibuat oleh ibu...tapi since ibu jauh di kampung, my sis buat bubur pun rasa seakan-akan sama dgn my mum buat...Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴̴͡

p/s : Alhamdulillah..saya dah baik dari demam....esok bleh masuk office....hip hip horay


Yours Truly,
-karbie-


No comments: