Thursday, April 12, 2012

Perihal batuk

Ni part yg aku tak gemar time demam ni...bila part sakit tekak dah ok, dia pegi part 2 plak..batut tak henti2...semalam tak bleh tdo aku dibuatnya...baru nak lelap dia batuh..mmg tension gila weh (˘_˘")



Hari ni plak dia buat batuk and running nose kat office..bukan nye batuk2 manja..ni mmg tahap gorilla ni..kong kong kong batuk..malu weh bila batuk tak berhenti mcm ni...stress stress....batuk hingus meleleh sangat tak selesa...nak g amik MC pun temprature tak naik dah pun...Dr. kat sini mmg terlebih beretika..nak bg MC tgu nak mati dulu...(˘_˘")

Makan chicken porridge lagi bagus...





No comments: