Sunday, May 6, 2012

Bosan tahap chimpanzee!!

Chim pandai bosan ke??? ┒(⌣˛⌣)┎

Pernah tak korang rasa bosan tahap sesak nafas...tak tau nak buat apa...kira bilangan gigi, korek hidung, makan, minum, makan gula2, main game, update status fb setiap 5 minit, tweet benda mengarut, baca status update kawan2, tgk gelagat manusia sekeliling pastu mengata, ambik gambar foto2 pelik dan menjengkelkan, pegi toilet tanpa buat apa2 pun sekadar basuh tgn tgk muka kat cermin berambus kluar...ok aku dah buat smua tu..

kasut sampai ke atas meja...kemain

Masih bosan...so aku menaip 'crap' ni supaya korang pun turut sama bosan membacanya....sekian...

Lagi 2 jam nak berambus balik semenanjung (˘_˘")

p/s : apa jadah kasut naik atas meja???


Yours Truly,
-karbie-
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


No comments: