Friday, May 4, 2012

I'll Never Walk Alone

My Favorite  Football Club


Jadi supporter sesuatu team bola sepak adalah lebih penting...kaki bangku or kaki bola...celik or buta tentang  perkembangan dunia bola sepak...kenal pemain bola sepak atau tak...tu semua tak penting...yang penting semua orang akan faham bila orang jerit GOALLLLLLLLL.....bila team pilihan menang muka tersengih macam kerang bakar...bila team kalah, panas je cuping telinga bila rival duk kecoh2 team diorang menang...ni semua bagi mengembangkan minda kaum wanita....saje buat isi masa lapang...so ada benda yang kita layan selain dr layan sinetron indonesia di TV# or basuh kain kat dapur.....


Apa2 pon saya tetap penyokong tegar The Red Warrior.....dan saya hanya kenal 2 orang pemain je...Khairul Fahmi Che Mat sebab dia ada GOLD HAND....and Daud Su sebab dia pernah sumbat GOAL sendiri...ok what...tau skit2 dah la...tau banyak2 buat apa...banyak lagi benda kena amik tau kan....


Aku agak watermark tu bukan player TRW ;p


p/s : we gave our hearts to REDs....

Yours Truly,
-karbie-


No comments: