Thursday, May 3, 2012

Lost and found

Kes kehilangan kanak2 berleluasa....yg paling hot kes kehilangan Nayati budak kacukan dutch tu kan...ok thank GOD he's back home safe and sound...



Lost and found berleluasa dah skrg ni kan...so nak tolong spread the news pun fikir 3 4 kali...tp kenapa kes nayati ni mcm banyak sgt pihak ambil port ek??? Celcom siap ada special sms kan?? Wah wah kemain lagi..femes la nayati..maybe sbb dia handsome kot...ke sbb mak dia dutch?? Ke sbb dia kaya?? Wah wah wah...no propa propa..takk baikkk...Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴̴͡

Agak2 kalau anak penoreh getah hilang kecoh sampai cenggini tak??? Errrrr...

Apa2 pun Nayati mmg handsome...nasib baik dah jumpa...

p/s : Malaysia dah tak selamat....

Yours Truly,
-karbie-

6 comments:

AyueJean said...

luckily ditemui masih hidup.... =D

Karbie said...

yeah...;p

mrsRons said...

nape die hilang?

Karbie said...

Lama kak ron merantau...tak tau perkembangan di malayasia....budak ni kena kidnapped depan skool dia at mont kiara....skrg dah dipulangkan....foreigner kot tu yg kecoh amat

mrsRons said...

oo..lama giler xtgk berita.hehe die bayar wang tebusan ko?

Karbie said...

tok tgk jugop beriata...baca gossip2 liar je nih..tv tak bukak 5 hari doh