Wednesday, June 6, 2012

Ajak Keluar tapi.......

Ajak kluar takde nak call dah...paling busuk pun SMS...skrg smua guna social network je..BBM, Whatsapp, YM, FB je..

Dah jumpa salam cium2 pp ala kadar pastu masing2 bz dgn gadget masing2...kawan kat sebelah seperti invisible fren dalam laman sosial je...mcm tak wujud...motif ajak jumpa?? Erkk..


Dunia dah berubah...takde dah nak borak mata bertentang mata..tangan pegang sahabat...dibibir terukir senyuman..smua duk bz dgn mesin je...ckp dgn mesin, senyum kat mesin, pegang mesin, gelak kat mesin..*mcm org gila :p *aku pun tergolong dlm golongan ni jugak*


 Semalam masa minum anak buah aku kata "smua org bz main BB, tak layan kak long pon" sambil mencebik..padahal dia sendiri duk main game tak layan kami..(˘_˘") #duniasudahberubah

Yours Truly,
-karbie-

3 comments:

nanieybarnieylurviey said...

apa yg akak ckp semua betul.. sgt setuju!!! :)

Karbie said...

tu la kan..rindu zaman dulu gelak2 sambil bertempuk bertampar dgn kawan2..miss those days

AyueJean said...

Hahahhaha comelnye ank buah cebik...