Tuesday, July 10, 2012

CSI kes amuk...

Ada beberapa persoalan bermain diminda aku tentang kejadian amuk kat JPM semalam ;p

1. Macam mana dia bleh lepas masuk compound JPM siap berparang lagi, sedangkan aku nak anta orang pun kena tinggal IC segala

2. Ada news kata diorang buat kecoh kat guard house n bagi mengelakkn kejadian tak diingini guard suruh dia masuk dalam..cukup aku tak faham situasi ni..(Seperti bagi org gila masuk rumah)

3. Kenapa tembakan disasarkan ke lengan n peha bukan kepala ;p

4. Kenapa darah tak memancut keluar ditempat kejadian tp di tepi2 pasu bunga tu ;p

5. Kenapa warna darah tu mcm sirap rose je..pinky gitew

6. Kenapa kena tembak kat lengan pun bleh mati ;p

7. Kenapa lepas kena tembak mereka kelihatan relaks..adakah kerna memiliki ilmu kebal??

8. Kenapa yg lelaki n perempuan tak dibawa bersama2 ke hospital??

9. Kenapa yg perempuan siap pakai sunglass lagi gitew..ala2 nak g mahkamah syariah gaya pemakaian ;p

10. Kenapa dia mengamuk kat situ ek?? Bukan bangunan kerajaan yg lain??

Waaaaa bosannnnnn...awal gila sampai office hari ni..so ada masa utk create soalan2 bodoh ni pepagi ni...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

nanieybarnieylurviey said...

bgus soalan akak ni.. sy pun duk fikir jgk and ada org kta ni just propa pasal politik.. sampai mcm ni skali??

Karbie said...

hehehe..kan mcm pelik je kejadian ni...kejap nak gulingkan kerajaan kejap nak jadi imam mahdi ;p

mrsRons said...

so konklusi nye ape???

Karbie said...

konklusi..konspirasi...illusi...misi...menjadi sumber inspirasi..pejuang berani mati ;p