Tuesday, July 31, 2012

Eh kalau dah expert tak kemana!!!

Hªªhªhªªhªªhªhªª riak tak bunyi title post aku hari ni...ngeh ngeh ngeh...hari ni walaupun lewat, aku bergegas jugak pulang utk goreng sayur ala karbie lagi..tapi hari ni add on telur and mushroom....memandangkan hari ni hari ke2 means aku dah expert..lebih pantas lagi tangkas mcm belangkas...puihhhh..

EJ akan masakkan asam pedas daging hari ni..so aku kena siapkan sayur goreng aku cecepat...nnti aku kena tlg dia masak..Hªªhªhªªhªªhªhªª ...marvelous je bau asam pedas EJ ni..rasa blum tau lagi..harap2 ok je rasanya..

.





No comments: