Monday, July 23, 2012

Jalan2 dengan bapak

Rutin ramadhan seperti biasa...bagi mengelak kejap2 aku masuk dapur bukak periuk, bapak aku akan ajak  keluar mencari juadah dan pusing 2 dalam bandar sampai pening...supaya mak aku tenang menyiapkan juadah kat rumah tanpa gangguan ....

Kali ni bapak aku bawak g captain restaurant...jalan2 sambil ambik gambar...dia kata nak belanja makan situ..aku surrender...aku tak nak makan kat kedai..aku nak balik makan masakan ibu...itu paling marvelous..umpan aku dgn hotel 5 bintang pun aku tak mau...balik kampung utk makan masakan ibu dan juadah rare sahaja...setakat makan chinese food kirim salam aje lah...



No comments: