Sunday, August 5, 2012

1st Time pergi PARAM...

Untuk tahun ni, after 14 days berpuasa barulah berkesempatan dan bernafsu untuk pergi PARAM....makanya setelah selesai bershopping sakan kat Shah Alam, kami pun terus pergi PARAM Putrajaya Percint 2....jeng jeng jeng...dalam kereta aku n EJ dah buat culculation...since kami ni mmg jenis bernafsu serakah terhadap makanan maka kami limit untuk spend RM10 seorang je kat PARAM...ngeh ngeh ngeh...

Maklumlah kesukaan kami adalah berbeda walaupun kami datang dari rahim yang sama...hahahahahaha....tgk bentuk badan pun dah tau kan...aku ni jenis suka makanan yg lemak berkrim...manakal EJ suka yg jenis tulang temulang je kot...kihkihkih..

Hasil Dan review makanan yang berharga RM20;p

Yang kami rasa enak di tekak hanyalah Ayam Percik Yati dan Muratabak Marvelous sahaja.....yang lain ermmmm no feeling la omputih kata....nasi lemak EJ plain je rasanya....keropok ikan standard la kan hanya rasa tahi ikan dan tepung je....dadih EJ beli manis melentin tin tin...."Cara berlauk sedap begedik" rasa cam tepung nak basi aje, perghhh nama kemain kau begedik....ayam berempah dia tak rasa rempah pun....ahaks..tak baik hina makanan kan..tak hina sekadar bg food review je...so iAllah lepas ni dah tak nak ajak EJ g PARAM dah...hahahah..balik umah masak je la ala kadar..iAllah kenyang kowt..


No comments: