Monday, August 13, 2012

Jemputan berbuka @ PICC Putrajaya

Orang penting katanya...kalah pembesar negeri...setiap hari ada aje jemputannya...ini bleh mendatangkan pertambahan sisa toksin dalam badang..heyk...rezeki jgn ditolak ye dok... 



Orang kata bukan aku kata, aku ni baru first time nak bebuka kat sini...so mmg tak pernah rasa pun buffet berbuka kat sini...orang kata food kat PICC ni best...EDEN Catering selalunya mmg best...wait n see yeah...nanti dah berbuka nanti will update ye ke sedap..ke indah khabar dari rupa mcm 'kelantan Delights' so so je food dia..mak aku masak jauh lagi sodap..muahahahaha..




No comments: