Wednesday, August 8, 2012

Rezeki di bulan mulia...

Mencurah-curah rezeki di bulan mulia....rezeki kesihatan yg baik, rezeki dpt beramal ibadat, rezeki juadah menyihatkan dan juga rezeki perniagaan...wah wah biz woman sgt bunyi nye...ala tempahan aku sikit je pun...selebihnya EJ la...pandai betik dia promote ;p

Tempahan biskit raya sangat memberansangkan tahun ni...dari seluruh pelusuk Lembah Klang dan KL order...eh pantai timur pun ada yg order, tgu saya balik la sy kasi ek...kang aku post laju, korang dpt debu biskit je...

Tahun lepas 20 balang dpt belanja Arisha makan gardens je...tahun ni 148 balang cukuplah untuk tukar langsuir baru dan carpet baru ye dok EJ..Hªªhªhªªhªªhªhªª ...

Esok 090812 bleh start collect ur biskits ok....pusat collection seperti yang dijanjikan Alamanda Putrajaya @ Sunway Pyramid shj...jgn suruh aku g Endah Parade mahupun Lorong Haji Taib...teeeetttttt order DI TUTUP.....Hªªhªhªªhªªhªhªª melayu berniaga standard ah...dpt duit skit lingkup la perniagaan...

P/s : Setiap rezeki yang DIA turunkan buat hambanya adalah untuk di syukuri, bukan mengkaburi mata hati mahupun utk meninggi diri, jauh sekali tercalit hasad dengki ;))

(っ˘з˘)っ~♥

3 comments:

Cik Lyeen said...

erm...wahhh...untunglah..bestnya...slmt maju jaya..

Karbie said...

hahahaahh #untungla...takde la untung mana pun cik lyeen ....buat suka2 je

mrsRons said...

pandai ko nook berniaga..kiwe sukow berbanja