Friday, October 26, 2012

Kes pembuangan bayi di pagi raya (˘_˘")

Selamat Hari Raya korang :) saje gurau2 malam raya...binatang ni buatkan aku seram nak tdo sorang2 bilik betty...apa ke jadah la weh main beranak2 mcm ni..cukup tak paham aku knp nak sgt jadi mak...apa ingt semudah ni ke nak jadi mak..feeling sgt kau kan...mak mak mmg sgt bersyukur la kalau dapat anak mcm 'bayi' dalam bakul ni...lupa kasi makan,lupa basuh berak, lupa letak mana pun diammmmm je..

*tapi sweet jugak betty decorate bakul baby dia ni...dapat kat aku mmg aku campak bawah katil la...jgn nak buat muka cute sgt dlm bakul tu...aku benci..aku tau 'kau' hidup bila aku tidur kan...(˘_˘")

P/s : Selamat Hari Raya Idul Adha semua...selamat berkorban demi agama, bangsa dan negara....



No comments: