Monday, October 1, 2012

Simple Excercise @ home

Senaman ni tampak ringkas, tapi jelas impaknya sangat berkesan...ambil masa sekejap je setiap hari buat 20 SIT-UP..50-JUMPING JACK..20-WALL PUSH-UP...ok tak guna apa2 equipment ok..so jgn bagi alasan ala takde dumbell la..ala takde pull-up bar la...tapi kalau takde KAKI boleh diterima alasan anda ok...selagi ada kaki tangan takde masalah buat smua tu k... 




Sambil2 tengok tv tu boleh apa buat ni sejekap...nampak senang,mudah,sekejap...tapi bila dibuat setiap hari u akan dapat rasa perbezaan dia...percayaaaaaalaaahhhhh..buat neh..masa buat tu off A/C dan FAN...peluh berair sampai ke kaki..Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴̴͡

Selamat Bersenam...Ubah kepada cara hidup sihat neh...dah berpeluh tu jgn lupa minum air masak banyak2 k...(っ˘з˘)っ~♥






No comments: