Tuesday, November 6, 2012

Movie Review: Aku Terima Nikahnya

Aku sanggup download n tgk cite ni sbb Adi Putra n Nora Danish plakonnya...orang kata best cite ni...mereka sgt romantik...tp bila aku tgk biasa je...takde la romantik sgt pun..

Sedikit kecewa dgn jalan cite ni..wkakakaak...expect jalan cite dia lagi best..tapi sendu je...ending pun mcm so so je la...kalau tak tgk pun takde la ralat sgt...nasib baik tak tgk kat panggung mesti menyesal habis 10 hengget wakakaka...

So next movie download NGORAT...sanggup donlot sbb pelakon2 dia nampak mcm best...antaranya Aaron aziz, zain, erra n few more...ahaks..pilih movie pilih pelakon skali..so lepas ni pengarah2 filem haruslah ambik pelakon yg tgh hot n top...baru filem laku...;p





No comments: