Tuesday, November 13, 2012

Deepavali treats @ Starbucks

Alang2 dah ada berhapiran Starbucks aku pun turut sama meng'kiasu'kan diri utk beratur amik free drinks...tak sia2 la aku duk tweet mcm org gila selama ni..ada jugak faedahnya berbanding dgn org yg tak aktif 'mencicip'...tweet tweet....

Hah facebook mana ada semua ni..pencicip je ada info ni...apa lagi cepat ah follow 'starbucksMy'...senang nanti ada free drinks anda dpt tau dulu...Hªªhªhªªhªªhªhªª ...

Yang lagi bestnye, aku mintak satu air dia paksa suruh amik 2..acane tu...pemurah sgt kan...gelendangan kalau nak merasa air free kat SB aktifkan la akaun twitter...jahanam tak ayat ;p

Happy Diwali to all my indian friends and happyy holiday to the rest...(っ˘з˘)っ~♥




No comments: