Monday, November 5, 2012

My Weekend...

After work went for car service...then race kit collection at Setia Alam welcome center...dari situ kunun2 nak g Pavilion...sekali boleh sesat masuk jalan ntah apa2...mcm haram sungguh rasanya...masuk chowkit,pudu dan jalan2 tikus mana ntah which aku tak pernah sampai...(This is a real KL man)...selama ni duk tgk KL sbg KLCC, bukit bintang,KL tower segi 3 emas mmg la rasa WOW...tp bila aku sesat lorong2 tikus tu nak menangis rasa...ni pun KL jugakk...waaaaaa...ini lah kehidupan kota yg sebenar...(˘_˘") ...menyeramkan...sesat di bumi sendiri...tp aku mmg ada penyakit lost direction Hªªhªhªªhªªhªhªª so tak heran la kan kalau aku sesat...kekekek...

Sampai je Pavi terus terjah cari makan...Pepper Lunch la apa lagi...lama tak makan steak katanya...dah kenyang makan tgk movie plak Skyfall not bad tp bit gloomy ...jimat cahaya agaknya...habis je wayang langit sudah mau runtuh...hujan turun mencurah2 dibumi kuala lumpur...paham2 je lah kalau dah hujan-KL-jam-accident mmg dan synonym sgt...tak payah nak mengeluh sgt la kan...huhu 



P/s : Rawang burger bakar sampai ke hari ni belum dapat makan (˘_˘")


Blessed Monday everyone (っ˘з˘)っ~♥





No comments: