Sunday, November 11, 2012

Sepetang bersama Cik MPK

Dah lama tak lelepak dgn cik MPK...masing2 bz dengan urusan dunia memasing...takde plan beriya pun...last few days cik MPK ada post gambar dia p makan lamb kat Tree steak house paya jaras,Sg Buloh...so aku ni mmg minat jugak la lamb nih...meleleh je air liuoq tgk pic dia post...dia tanya bila nak g makan..dgn confi nye aku jawab this saturday...wak kemain konfi...so aku mmg dah block date siap2 la bila aku berjanji...tu lah al kisahnya...

Ribut petir hujan lebat pun ku redah jugak..well as u knw kan, aku ni cacat skit bila masuk bab ingat jalan...terus jadi autism...so kena la apish laki cik MPK jadi pemandu arah aku...nak senang cite aku g je ke rumah cik MPK dari situ we all convoi p Tree Steak House tu...nah kalau korang tanya kat mana tempatnya aku tak tahu..sbb 100% aku ikut kete cik MPK..tanpa tgk kiri kanan..ahaks...


Rupanya ada few friends lagi yg nak turut sama join "minum petang" kami...minum ptg bahan lamb chop..Hªªhªhªªhªªhªhªª ....lil Zara pun ada ditempat kejadian...dapatlah keronyot2 si kenit tu kejap...hehheh...serious sedap weh lamb chop dia...gravy dia perghh meleleh-leleh..tp kalau EJ nak dtg sini aku dah tak tau jalan dia :(



Pine Sizling Lamb Chop 3pcs-RM16.90

After finish our early dinner plan nye nak menuju IKEA cik MPK nak cuci mata, tapi tahap jamm yg melampau maka we all batalkan niat utk kesana...singgah solat kat giant KD jap n menuju ke Tropicana CT utk tgk movie...and u guess what, cik MPK mendajalkan kami, dia beli tiket cite cina pasal anjing...MY DOG DOW DOW....waaaaaaaa tapi nasib baik takde la bosan sgt...tahap 1 bintang...drama melayu TV1 kul 830pm hah tu la tahap cite tu...mmg tak masuk anugerah skrin pun la...lol....

Habislah kul 1130pm aku pun menuju pulang ke tempat asalku..n u knw what again aku sesat lepas kluar tropicana CT, tak nak amik mana...mula2 nampak signage LDP..sekali hilang...aku pun apa lagi hilang arah la...amik NKVE sesat masuk mana2 ntah...mata aku melilau mencari signboard tp tak tau nak tuju kemana... Apa lagi..aku guna 'mata hati' je a.k.a suka hati aku,last2 keluar jugak dari kesesatan...mmg tahap kena berubat dah penyakit lost direction aku nih...kadang2 nak kluar simpang umah EJ pun aku bleh silap..Hªªhªhªªhªªhªhªª 

TQ cik MPK for the treat...tea O panas, army food stock, lamb chop, tiramisu, movie ticket, and the most expensive 'stuff' -ur time (っ˘з˘)っ~♥

P/s : Teringat zaman2 belajar dulu..lama dah tak ronggeng ngn cik MPK...slalu ronggeng ngan kak ron je...



No comments: