Tuesday, November 6, 2012

Terpisah 12 tahun

Mana taknya...after SPM smua bawa haluan masing2...kak chno ni kiranya senior la walaupun sama2 form 4-5 masa tu...sbb dia datang dari Maahad Muhammadi Perempuan...zaman tu sekolah Arab ni ada 'kelas peralihan'...so mereka ni kira tua setahun la dari aku...

Pertemuan yang tak dirancang rapi...larian menyatukan kami kembali..wah gitu...nanti dia pun nak join run jugak..makin ramai kawan2 aku nak join run..hoyeah...healthy life style katanya...nanti uols dtg bwk stroller anak la huhu...

Dia kawin pun aku tak pergi..sampai la dapat second baby...usia baby tu baru 45days...dapat jumpa sekejap pun jadilah..mengubat rindu 12 tahun terpisah...jumpa dalam facebook n twitter je la jawabnya...huhu...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


No comments: