Tuesday, December 25, 2012

Birthday celebration

Yesterday was my BIL's birthday so today my sis plan nak celeb his bday sesama.....biasalah mereka mmg tak berapa suka habiskan masa berdua je time cuti ni...mesti nak melibatkan kami lol....dari yg bujang hingga lah kepada mak budak smua dia rangkul...

Since today cuti xmas...mumsky plak cuti...so mmg timing kena sgt lah nak celebrate his bday....kami tukang meramaikan suasana jew....as usual la..tidak meyumbang pada ekonomi negara pown....

Kami pegi la LasVacas meat shop kat KL jalan yap kuan seng....aku bukan peminat steak ni... so n so je...tapi skali skala terasa la jugak nak makan lamb tu....takpe lah dah org belanja pegi jew la....not bad food dia mmg sedap...meat dia mmg mavelous lah...berbaloi dgn price..lol...

Happy birtday tz...tq kak heam for the lunch treat....tq sis....im blessed ..u r the best....
 


No comments: