Monday, January 28, 2013

Bandung 2013 #kesekiankalinya

Tak perlu lah nak cerita sangat apa yg berlaku..dah 3 kali sampai bandong...muka dah macam mee bandung dah...bandung ni pon dah macam mini malaysia dah...peniaga2 akan cuba sedaya upaya bercakap mcm org malaysia dah..lawak pun ada...


Harap lepas ni takde dah org ajak aku p bandung...kuikuikui...tp panji kata neext time if aku pergi lagi dia nak bawak aku jalan2 je....dilarang shopping sama sekali...errrr akan difikirkan...kawah putih belum sampai lagi ;p  


Kali ni puas hati dapat makan pisang bakar special at jalan dago...n sempat makan nasi padang at simpang raya...yg lain sama sahaja xtvt nya...apa2 pun thanks to panji dalam bz masih sempat luangkan waktu...dan seperti biasa suka share lagu baru dia dgn aku...walaupun sedia tahu aku ni si buta lagu ;'(

4 comments:

Zara Dchiemara said...

bestttnyaaaaaaaaaaaaaa na..nk itot next time eh

Zara Dchiemara said...

Best nyaaa Na.nk itot next time eh

Karbie said...

hahahha ado plop doh hok ngajok...aku ni pantang diajak berderap...hahhha...bulih la ma nok g gaak...

mrsRons said...

jgn putus asa,,pg lg k