Sunday, January 13, 2013

I-city

First time jejak kaki..slama ni aku duk pikir jugak, buat apa la org dtg ict semata nak tgk lampu...yg jenis penggemar camera definasi tinggi tu maybe la nak test lighting segala kan..


Takpe2...maybe budak kecik suka tengok lampu..so parents bleh la bawak..so al kisahnya malam ni aku ajak ej g tgk lampu jugak....hahhahah..sampai icity terkebil-kebil la tgk lampu dah kata nak dtg tgk lampu kan..1st impression aku sampai eerrrmmmm...pesta lampu a.k.a funfair...lol..

Sampai2 je nmpk kfc...singgah dulu la isi perut...kekekke..


Pastu jalan2 lagi ambik foto berbackground kan lampu seperti yg dilakukan oleh kebanyakan org yg dtg icity.....kami takde camera definisi tinggi so tk der la bergambar sgt...aku plak tiba2 rasa mual...30 min je kot duk dlm tu n kluar blk...tak pusing smua pun...rugi je byr rm10  entrance...huhu kedeks sgt kan ;p
P/s : nanti dtg lg k...hayati betul2 apa yg dikatakan best dgn icity ni..kna bwk betty maybe dia lebih menghargainya...


No comments: