Wednesday, March 27, 2013

Apply Leave

Jarang dalam kamus hidup aku apply leave semata2 nak rehat kat rumah..biasanya apply leave utk holiday dan raya sahaja....but next Monday aku apply leave dengan harapan nak lelepak at home after my singapore trip..


Tapi tak de istilah lelepak kat rumah nampaknya..otw to work td tgk milage kereta dah dijemput utk hantar service...tgk gigi kat cermin pagi tadi rasa mcm need to see dentist...so alang2 buat terus appointment utk service kereta n see dentist...tak dapet la nak membuta sampai tengah hari walaupun cuti katanya...tak cukup seharian cuti..belum lagi utk penuhi lain2 temujanji..patutu kena jumpa cik MPK amik titipan dr kampung...c how neh...


Kita semakin terkejar kejar mengejar masa..seolah terkejar2 mengejar 'mati'...semakin hampir kot..tak kan semakin jauh dengan kematian ye dok..meh mengingati mati kikikiki...




No comments: