Saturday, March 16, 2013

Penang 2013

Off to penang 160313 with EJ...semata mata utk running event...kemain sgt kan...run sampai keluar state katanya...bila dah minat keluar negara pun sanggup..kalau di tanya apa aku dapat? jawabku  satu 'penat'..tp kalau ditanya apa ku rasa juga satu jawabku 'puas' ;)

Setiap kali outstation utk any running event biasanya kami akan 'holiday' la sekali..alang2 kan..bukan selalu keluar dr KL kiki..makanya sampai2 je Penang kami pun ambik 'lanca' utk 'tour' area padang kota...tu diaaa....ala2 tourist sgt...nak harapkan tour sendiri mmg tak lah..baik p makan dr p tempat2 bersejarah ni kan..kikkki

hasilnya kami naik menatang roda 3 tu dalam keadaan panas cheng cheng...terbakar kilit gebu aku caittt...dapat 'penat' rasa 'puas' ;)



No comments: