Thursday, April 4, 2013

Yati Cyberjaya with Kak Ron

Finally...janji dari 3 minggu lepas nak g Yati Ayam Percik ni semalam barulah berkesempatannyaa...

Mmg Yati ni bukan secret recipe Yati kat kelantan la...takde la sedap sgt...kak ron kata rempah percik dia terlebih bawang putih...wah gittew...I order roti arab with Gulai kawah serta satu ayam percik...roti arab dia best..fluffy...gulai dia not bad tp takde daging la ada lemak jew..ahakss...n harganya not that cheap lah...dengan harga tu sepatutnya we can get better meal kuikuikui...



Thanks kak ron bawa titipan dari kota...Macau Eggtart yg sgt sedap lemak bercream...biasa tgk dia update pix je..smlm dpt la merasa...siap dpt buat balik lagi..thanks jyeahhhh♡♥


P.s : Effa je yang dah lama tak jumpa ni..ntah bila...fyuuuu




No comments: