Monday, May 13, 2013

Langkawi Trip - Parasailing

The next day after shopping n makan laksa ikan sekoq kami menuju ke Pantai Chenang...ingat nak amik angin pantai je...tetiba nampak plak booth org jual ticket utk parasailing...mmg dah lama dah nak naik menatang ni...tgk harga agak mahal mula2 tu..RM120..tp dkt booth ni mcm murah je...so kami tny dia kata RM50 sorang...zasss apa lg sepantas kilat la terus beli..

Then ada pick up yg dtg amik bawa kami ke pantai tengah..sbb pantai tengah tu lapang skit n no swimming..so jgn gatal la nak swimming..ada couple arab ni swimming kat Pantai Tengah tu terbelit leher dgn tali parasailing...degil sgt padan muka kikikiki..

Cuak cuak manja jugak la..aku n ej je naik..heam tak naik..juru foto je..hehhe..tq heam ♡♥
Mmg best la jugak naik parasailing ni..dpt tgk view pulau dari atas..angin plak agak kencang kat atas sana..i wish i can fly come true la..mmg flying la atas sana..besttttt


No comments: