Friday, July 5, 2013

Maggi Ketam Bandar Baru Bangi

Kedai ni terletak di Seksyen 7 Bandar Baru Bangi..dari tepi jalan pun bleh nampak kedai ni...Harga maggi ketam ni bergantung pada size ketam tuh..mine is RM30 semangkuk tp mmg puas hati lah...ketam dia gemok sungguh...lengan ketam dah macam body builder dah..tapi aku mmg failed la makan ketam ni...EJ yg tolong pecah n korekkan isi ketaam utk aku..harapkan aku , jilat kulit ketam je la jawabnya...

Tq Kak Phac belanja saya maggi ketam..magginya tak habis pon..sbb duk sebok korek isi ketam sampai lupa nak makan magginya...kat kedai ni ada jugak satay, ikan bakar, kerang bakar, sup ekot etc....

So bleh la uols mencuba eh..masa we all makan tadi nampak cat farish dgn family..glamour kot kedai ni...kikiki..



No comments: