Monday, August 26, 2013

Trip to Medan : Day 3

Hari terakhir di Medan...jam 8am kami dah tunggu Amri depan homestay...tapi hari ni lewat skit Amri tiba..maybe sebab hujan n jalan macet kot...dalam kul 9am baru lah amri tiba kat homestay kami...

Oh lupa nak cite homestay ni not bad...bungalow setingkat yg di renovate menjadi 2 tingkat....deco dia pun cantik...mmg puas hatilah dgn bayarannya...


After having our bfast (lontong Kak Lin) kami menuju ke kedai jual kek traditional medan...aku tak beli pun sbb tak sedap n lalat penuh hewhewhew..tak nampak hygnic lansung...hewhwwhew...then kami menuju ke pasar ikan..kat sini wanita2 ni shopping sakan..ni mmg wanita asli namanya...dah habis wang masih bisa shopping lagi..waduh waduhhh..ini perempuan mmg betul2 perempuan ini...tapi aku ok je lelepak bersama para suami diluar kedai...ni dah mmg keje aku teman wanita2 kesayangan ku shoping...so tak jadi masalah la sgt hahahahha....barang siapa yg boleh bersabar menunggu wanita shopping mereka sudah lulus sebahagian dari ujian kesabaran duniawi..lol



Kami yang tersepit di belakang


 Bawak datang medan satu bag..bawa pulangnya sati troli...bikin pusing para suami ini macam..hahahahha...

Bag para wanita


Arrive LCCt at 545 pm....holiday end...special thanks to all my holiday mate...sampai ketemu lagi dilain waktu...




No comments: