Monday, September 16, 2013

Acara penutup cuti Hari Malaysia

Lepas melantak at Umai tadi kami tak tau nak buat apa...tiba tiba pakcik yg jaga boat tu tanya 'cik nak naik cruise'..wah kami pun apa lagi kan..tanya harga dia cakap RM10 je sorang..naik je la...pusing tasik putrajaya tu je pun..dalam 20 minit kot..



Balik dari pusing tasik we all singgah kedai 1 Malaysia..first time kot aku masuk kedai 1 Malaysia...teruja jugak la dgn packaging barang2 dia..hewheww...price comparison mmg aku tak tau nak compare la..sbb slama ni pakai amik n bayar je..tak pernah compare...but it should be cheaper la kan..kalau lagi mahal mesti dah ramai yang mengamuk kan..well malaysian kan sapa tak kenal perangai hehehehe...


P.S : Selamat Bekerja esoknk..jangan malas2...


1 comment:

mrsRons said...

Harga ttp ke 10..nk naik gak..ala2 romastika gitu