Tuesday, October 1, 2013

Thanks for your concern

Thanks to ALL my superlicious buddy yg tolong risaukan saya walau benda kecik je pun..tak kisah la risau betul2 or main2 or nak amik ati or or or...but for me setiap patah kata yg terucap samaada bg pendapat, idea, tawaran suami, dan sebagainya demi Allah sgt sy hargai..kadang2 org ambik berat pun dah hilang dah rasa gundah belum yg hulurkan tangan lagi ;)

Special thanks tu effa sbb sudi luangkan masa dia walapun sedang senggugut..really appericiate ur time kepah...tulis panjang berjela pun mmg tak terucap terima kasih yg tak terhingga...'masa' sama mahalnya dengan 'nyawa'..bukan semua org ada masa n sanggup korbankan masa...aku belum tentu mampu lakukan smua ni...satu mmg aku penakut lah...nak mintak MC sampai kena darah tinggi..punyalah takot hoiii...tp effa sanggup amik MC semata nak teman aku g pasang windscreen...dia nak suruh aku g ngan am je tp aku ni kan gadis pemalu..wakakakak...so terpaksa la effa ikut jugak...nasib ada am..nak harapkan aku ngan effa tak bleh harap jugak senanya ;p

Effa datang SK ingtkan nak g pasang kat puchong..skali tak jadi ada jumpa satu kedai kat connaught...lepas lunch terus g sana...RM310 je kena..masa call dia kata RM350...Alhamdulillah tak banyak duit melayang...lepas pasang cermin we all p karaoke plak hahahha..mmg takde keje sungguh...bleh melalak 2 jam pastu g carefour n mines nak bayar bill celcom..then baru lah aku balik rumah...hohoho...

Ada hikmah barangkali windscreen aku pecah..bleh berjimba2 ngan effa...bukan senang oiiii nak jumpa effa skrg...org bz sakan skrg..banyak komitmen...banyak tanggingjawab...hoho..dia sanggup korbankan masa utk aku, rasa terharu gila ooooiiiii....

p.s : Thanks for your concern everyone..may Allah blessed each n everyone of you..


Yours Truly,
-karbie-
 


No comments: