Sunday, November 10, 2013

Bonding Time

Aku cukup tak suka bila kakak2 busy...hidup aku tak terurus...makan pakai aku ntah kemana...aktiviti riadhan dan makan malam aku terabai..wah gituuu..minggu lepas mmg aku tak bercakap dgn kakak aku...nak wassap pun tak sempat...bz bebenor kakak aku...balik rumah sampai kul 3 pagi..ishhh...kurang kasih sayang aku last few weeks...maka smuanya aku luahkan kat twitter...dah tu nak luah kat mana lagi kan...kikiki..


Pagi semalam pun aku kena uruskan running event aku sendiri..biasanya manager aku akan siapkan aku...siapkan my running kit...huh...bila aku kena siapkan sendiri banyak la yg tk lengkapnya...pegi tempat event lagi satu masalah aku...parking jauh nak mamposs....haihhhh...


Weekend aku pun terabai tahu...weekend pun kakak aku kena keje...ish ish ish..stress betikk...bonding time aku dah takde...




No comments: