Monday, November 18, 2013

Liena's Pre Birthday Celeb8n Suprise

Tak tau la suprise ke tak...kononnya nak suprise kan liena la utk bday yang ke 30 ni...watak2 yang terlibat adalah aku, Ima, Zara, Mimi, Ali and Bampis....aku mmg cuti hari ni..Ima plak sanggup amik halfday nak siapkan suprise kononnya...tapi agak tergendala skit plan sebab hujan selebat alam masa kami nak kluar petang tadi...

Rentetan cerita

Amik Zara from skool dan menuju ke Shah Alam

Dalam misi mencari satay tiba2 nampak gerai keropok lekor cheese...aih hujan2 ni lapar2 best jugak kan....kikiki...singgah beli satttt naa....

ohoiiii...richhh oiiii cheese diaaa....

Sian Zara kelaparan dalam perjalanan....nak cari satay punya pasai...last2 tak jumpa satay beli KFC je la...kek pun beli kat PAS jugak...redah la kami 3 beranak hujan renyai2...hehehehe...


Tengah intip CIk MPK dari celah pintu
Geledah masuk umah Cik MPK melalui pintu belakang....menyorok kononnnya bila Cik MPK turun nak tutup air kami nak sergah dia....sekali dia mandi la plak....plan 1 tak menjadi...heheheh
 
Menyorok la kononnya nihhh...haihhh panaih aihh
Tak sempat nak sergah Cik MPK kami dulu kena sergah..."Hoiii main gapo eh!!!!" Terus aku terkejut p menyorok belkang ima....hahahahaha...kena sergah ngan tuan rumah takooottt oiiii...kikiki








Bampis dan pisang nya....maybe pisang ni termasuk dalam suprise kami kot...kikiki

Laku jugak la pisang bampis ni...sebagai pelawas



Thanks to Bangron sudi bagi idea....


Liena: "B tau la takde bunga narak wi pisey ko mie"...kikikiki





Sian Zara terkejut Mama Liena menjerit...."Hoiiiii main gapo eh" ;p


 

Kasut suspek pecah rumah ;p

Kami dalm m isi mencari satay...huhuhu...sori la makan KFC je eh..nanti we plan kluar makan2 lagi eh....love u guys..simple but full of love n joy eh...

3 comments:

mrsRons said...

Joyful sungguh..terketak2..happy bday lina..love u jiahh

id yana said...

Bestnya korang....Sangat jelous...bila lah agaknya dapat join...=(

Karbie said...

iAllah ada ruang waktu kita ketemu