Saturday, November 30, 2013

Pos Laju Balakong

Aku tawakal je la redah guna waze nak datang sini...kawasan yg waze bawak mmg dah betul tapi pejabat bila waza kata 'u reach ur destination' mmg haprak...aku tak nampak pun pos laju nya...


Balakong ni aku nak tny org pon pikir 5 kali...semuanya 'foreigner'....tp sampai satu saat mmg aku nak give up gila nak pusing..so aku turun kereta tny akak jual burger ye dia indon...lalu dia bg direction..terima kasih kak...mmg aku tak bajet la akan ada poslaju yg besar gedabak dalam celahan kawasan kilang ni...masa aku duk pusing redah kilang kilang area balakong ni mcm2 bermain di fikiran..mana taknya..aku sorang pompuan...


Yang kelihatan hanyalah bangla baru balik keje tak pon anjing berkeliaran nak masuk shift malam..mmg lahanat nakharom sungguh...eh apa ni carut je..


Alhamdulillah aku jumpa jugak...sebelum aku balik mmg aku nak puaskan hari jugak cari jalan yg betul nak g poslaju tu..aku masuk lagi sekali..kikiki...ok dah dapat route yg betul...so bleh la beli barang online lagi lepas ni..n yg best sabtu pun dia bukak till 8pm..ni barulah nak kasi service...ada pejabat pos seri kembangan kalan besar, pejabat pos bukak sabtu tp collection kaunter tutup..mmg bodoh gila..apa masalahnya kalau kau bukak or tolong carikan..huh...geram betik aku...


p.s : Aku rasa masa aku turun tanya kakak jual burger tu td, ada indon duk perhatikan aku pastu hampiri aku..aku agak dia nak ragut aku..sbb nampak aku tak keruan..huh


1 comment:

mrsRons said...

Bila die xragut die nk ape sebenarnye?