Sunday, November 24, 2013

Stupido bustard

Kau dah block kereta aku...pastu kau tulis nombor phone macam jahanam...n kau expect org call kau suruh kau alih kereta...mmg jahanam la perangai macam ni...dah aku call kau bleh plak reject call aku ke buat buat tak dengar...dua kali jahanam kat sini...heam yg kat rumah call dia angkat fon call..

 

heam : r u driving a picanto
vavi : yes (tanpa rasa bersalah)
heam : Go n move ur car nowwww *shouting*


Dia bleh datang buat muka tak bersalah lenggang kangkung...aiii tiga kali jahanam disini...aku pon tetiba hilang sabar dgn lenggang kangkung dia...tak pernah lagi aku jumpa org double park jahanam mcm ni...biasa mereka akan buat2 rush la skit kan..tak pon dia trauma kena tengking ngan heam kot..kikikkki...


So peringatan la bg yg suka nak double park...tulis la elok elok no fon k...serious aku bleh tolerate kalau kau letak no fon..n bila aku call kau angkat elok elok n suruh aku tunggu kejap..aku tak de masalah..sbb aku pun manusia mcm kau jugak..ada benda urgent nak buat time parking plak takde...


Tapi vavi ni tulis no fon dah macam haram..aku call tak angkat pulak..out of coverage la..aku sms tak reply...aku ingt salah no rupanya betul nombor tu dah...datang plak mcm vavi mengandung...takde sense of urgency lansung...rasa mcm nak beli pistol jugak..senang, geram2 je terus tembak..hahahah..



p.s: 30 minute aku duk try n error call n sms vavi ni...minit ke 36 baru dia datang alih kete...dah tu mcm mana malaysian tak kena darah tinggi, serangan jantung, tembak eh tetiba tembak sbb double park ;p




No comments: