Tuesday, December 10, 2013

JPO

First time sampai JPO....nahhh this is not my place ah...kluar masuk kedai...dah kalau pompuan ni shopping aku mmg nganga ahh..dulu aku ada gang ngan betty tgu wanita wanita aku shopping...tp skrg betty pon dah join diorang dahhh....dah wanita dah anak buah aku...dia plak kalut nak masuk kedai nak cari bag la baju la skirt la perfume la...aihhhhh...so aku mcm biasa ah tgu diorang shopping depan kedai dengan secangkir kopi...layannn sampai lebam...

Melihat mereka gembira itu sudah cukup buat aku gembira...tunggu la selama mana pon dan sampai bila bila...kerna mereka adalah nyawa...yang sering buat aku bahagia tanpa mengira masa dan ketika...mereka anugerah dunia yg paling berharga ♥♥



No comments: