Tuesday, December 10, 2013

Melaka-Johor with my favorite girls

Ahad tu we all dah plan nak ke Melaka la plak nak celebrate birthday EJ kononnya...nasib baik we all invote mumsky n betty sekali...mmg aku dah tak bleh drive dah...kaki sakit satu macam....last2 mumsky yg drive kete sampai melaka...kiki...tqvm mums...hehehee...we all stay at Equatorial Melaka...not bad ah hotel tu kan...breakfast dia pun best...tapi mmg tak sempat nak foto2 pun...kaki ku kebas satu macam dah...yang penting sampai melaka our aim was nak p makan laksa baba nyonya Jonker88....kalau p melaka mmg we all akan datang sini ah makan laksa baba and cendol durian dia...panas2 pekena laksa n cendol mmg heaven ah...tpi kedai ni kena beratur agak panjang ah skit eh....

Kak dah la sakit..kena jalan plak jonker walk tu paham2 la tourist spot...parking kete bapak jauhnya...kena la menapak plak kan...tapi sbb dah plan so aku gagahkan jugak la....



Laksa Baba Nyonya at Jonker88

Jonker88


Malamnya we all keluar celebrate birthday EJ kat HRC Melaka...post birthday celebration katanya...after dinner konon nak layan live-band kat HRC tp jenis tak layan disco zaman muda....mana bleh bhai duk minum coke layan live-band...baik aku balik tdo lagi best...kikiki...bawak betty plak yg tak reti la layan live-band ni...kejap je dengar pastu we all pun gerak ah nak balik....otw p car park betty nak naik beca la plak...layankan aje la...best jugak naik beca malam2 kat Melaka ni,huhuh,,,u should try once ah....fefiling tourist sat....kikiki...maha jugak la utk satu loop kecik je pun dah charge RM20....ok la layan budak2 kan...beca pun lawa siap pasang lagu terkini lagi...hohoiiii...mumsky n EJ tunggu kat tepi jalan je aku and betty ke p pusing bandar hilir tu sat je pon...dalam 10 minutes kot... 







Mana reti budak ni layan live band.....baik dia layan maharaja lawak kat ipod....

Senyum tak berapa ikhlas oiiii....ni pon paksa telan pain killer...aku dah lama dah tak amik ubat-ubatan senanya....tp ini malam aku terpaksa oooooo...sakit gila kaki aku....feel sorry for my kidney.....ohoiiiii


Out for dinner with my fav galsss...blessed



 










No comments: