Wednesday, December 25, 2013

Mural Art @ The Atmosphere Seri Kembangan

Pagi tadi sambil nak kluar basuh kereta p makan mamak area rumah kitorang je pon....sekali ternampak Artsphere ni...mcm best je...apa lagi lepas pekena half boiled egg 2 biji sorang kitorang terjah la dinding2 bangunan ni...huhuhu...mcm lawa je mural ni kan...nanti uols bleh la mai sini eh...nak senang nampak je bangunan giant Seri Kembangan tuh korang masuk la ada shoplot belakang tu...tu la nama tempatnye The Atmosphere. 










Venue : The Atmosphere (Seri Kembangan, located behind Giant)
Address : 1-3, Jalan Prima Tropika Barat 2, Taman Prima Tropika, 43300 Kuala Lumpur
GPS Coordinate : N 2° 58.952′ E 101° 39.767′

2 comments:

Zara Dchiemara said...

The ATmosphere ni dah buka untuk Public ker? Tiap kali lalu nk g giant mcm sunyi sepi je kt sini ehheheh

Karbie said...

dh bukak mom oiii...kat luar je la...dlm tak tahu