Sunday, January 5, 2014

Happy Birthday Chiema

Happy bday to my best buddy chiema cemara or ima or simah yaacob or supermom or mummy zara dan mcm2 nama lagi ah..


Kali ni sakan la ima kena prank kat kawan2 dia yg gila nih..hoho...mmg dia tak expect lansung ni...takpa la sambut awal sehari pon kan..nak prank kena la awal atau lewat kan...kalau hari kejadian nnti dia tertunggu tunggu plak org nak prank dia..kekeke...


We all dah plan baik punyo dgn abg edi...dekat 3 minggu dah kot plan..saat saat akhir semua diam la plak sampai la sehari sebelum kejadian barulah we all plan semula...hoyeahhh menjadi ah prank we all...nasib baik ima tak baling  'slipar perempuan' kat abg edi jaaa..hahahah...abg edi n zara mmg tadah telinga je la kena bebel ngan mummy..kikikiki..sabaq naaaaa...


Kitorang menyelinap masuh umah ima dan sepahkan semua barang dalam umah then we all p naik menyorok kat atas sambil tunggu ima balik umah...kejadian tak bleh lupa la...lawak sungguh..smua memainkan peranan..ali n bampis duk ngendap je kat tingkap tgu ima balik....bila dengar je keta ima sampai smua lari naik atas...kat atas we all duk dengar je ima membebel kat abg edi n zara hahahahah...nak pecah perut kat atas...tiba tiba ima nampak la plak slipar yg we all sorok belakang pintu...sebelum dia pelangkung slipar kami kat abg edi baik kami turun terjah...hahahah..sib baik abg edi selamat...kikikikik...


p.s : Watak utama abg edi,liena, bampis, mimi,ali, aku, n ej...u rock guys...friendship forever eh...peluk ketat ketat biar mampat sampai likat...♥♥


Abg edi terbaik ah...ima tak bleh hidu lansung plan kami..hahahaha...


Penantiannn
Dengar bebelannn
Foodies


2 comments:

mrsRons said...

Sgt klakar 2014

Zara Dchiemara said...

Hahahahah korang memang WORLD la (bak kata Mawi) siyes aku terkezut beruk prank paling best abad ini..seb baik x gaduh laki bini hahahahah tp bab paling MALU bila aku duk membebel potpet potpet kt abd eddy psl kipas lampu n slipar pompuan hahahaha sakit perut