Monday, May 26, 2014

Teenage

Bila kau ada anak or anak buah yg usia nak membesar ni kadang2 pening kepala sebenarnya..ada aje benda benda yg dia mintak yg kau sendiri pun tak paham apa kemendo nyo eh...

Well semua org tau aku suka melayan budak ni...sbb aku ni kategori penyayang yang suka ambil kesempatan..hahahah...aku kasi apa dia nak dulu n aku akan jadi kan dia keldai..wakakaka..dan dia akan buat apa saja utk aku..

semalam dia mintak nak set monopod apa benda ntah...aku kata kat dia 'awak nak awak settle sendiri nanti nana bank je kat org tuh'...

Nah..hambik kau..dia amik fon aku p wasap org tuh..siot punye budak...dengan alasan ipod dia takde wassap...aku bukak wassap tiba2 ada nama yg tak dienali reply..rupanya dia dah siap order ngan org tuh..aihhh



No comments: