Thursday, June 5, 2014

Foodies

Memang saja post gambar makanan so that lepas ni kalau tak tau nak makan apa bleh jadi post ni sebagai source of reference...haaaa...sapa kata takde guna post gambar foodies..ada wooo

.time time korang gaduh laki bini tak tahu nak makan apa kan..belek semula album lama lama yg kau berselfie dengan makanan yg kononnya lazat tuh...

Yang mengandum mintak maap awal awal la nooo..jgn mengidam pulak..hewheehee....

Love ♥♡♥♡

P.s: post makanan dan percutian akan melebihi post bersukan lepas ni..sebab penulis diserang sakit pinggang harap bukan slipdisc...doakan ok...huhuhu...rindu nak run semula senanya...tp redha je dgn ujian allah nak bagi kan ;)




No comments: