Wednesday, July 23, 2014

Ifthoor with my fav girls n boys

As usual ni je la wajah2 kesayangan hamba....yang lain bz bekerja...susah nak jumpa

Plan nak berbuka kat sunway sekali melencong sampai ke putrajaya..not bad ah Padi Putrajaya ni..susana pun cozy je...food pon sodap jugak aih...

Dah masuk kawasan putrajaya my sistah pon semua sebok la nak join sama..huhu..dah jadi ifthoor keluarga lah pulak..

Thanks guys sudi berifthoor bersama..tercapai jugak cita cita kak ron nak berbuka bersama..bersama pun ni je la..gang lain semua kat pahang..effa mmg terkenal dengan sifat bz dia..sesekali dpt jumpa pun dah cukup baik dah..tak gtu pah?? Kikiki

Post penutup ramadhan aku kira..

Sampai ketemu selepas syawal..

Moga masih sempat bersua muka bergelaj ketawa..




Pesanan ikhlas penaja..pls be extra careful sepanjang pemanduan pulang ke kampung halaman..careful dalam erti kata mohon perlindungan sepenuhnya dari DIA..tak guna..kita je buka mata..tapi yg lain bawak mcm pelesit gila hingga kita jadi mangsa..sama sama doa..doakan aku juga ya ♥♡♥♡


Monday, July 7, 2014

Aku Nukilkan kisahmu


Wajah ummi penuh seri Menunggu detik agung kelahiranmu nanti
Ammar Al-Qadri...
Nama sudah diberi..
Semoga engkau nanti akan segagah pejuang pejuang agama Illahi..
Jangan pernah meninggi diri...
Jadilah yang sering menghormati dan mengasihi...
Harapan ummi dan abi  menggunung tinggi..
Mahu kamu menjadi Penyimpan kalam Illahi...
Ammar Al-qadri Abdul Hafiz...
Semoga dewasa nanti kamu mampu menjadi al hafiz...
Penyimpan kalam Illahi...
Pakaikan mahkota buat ummi dan abi ayah dan bonda di akhirat nanti...
Jadilah anak yang soleh yang akan sentiasa mendoakan ummi dan abi disaat hidup dan setelah mereka kembali dijemput Illahi...
Agar jenazah mereka nanti..
Engkau yang memandi dan mengimami...
Semoga menjadi 'harta' peninggalan ummi dan abi
Wallahi..
Aku menukil kisah ini dari hati
Mencintaimu sebelum jasadmu   lahir kemuka bumi

Yours truly,
-EM-
050714